Як правильно провести заміри міжкімнатних дверей?

Як правильно провести заміри міжкімнатних дверей?

Міжкімнатні двері є невід’ємний елементом інтер’єру приміщень, та варто говорити не лише про естетичну функцію, а й про функціональні особливості. Тому паралельно з вибором моделі, радимо подумати й про заміри. Адже точність вимірювання та правильність монтажу забезпечує якісний результат, а відтак і тривалий термін експлуатації влаштованих міжкімнатних дверей.

Якщо ви вирішили самостійно виконати заміри дверного проєму, маємо для вас низку підказок, які варто врахувати. Легше зробити заміри проєму, де немає влаштованих дверей, але якщо ви вирішили замінити старе дверне полотно на новий дверний блок, будьте уважними до деталей:

  • виміряйте висоту отвору (від підлоги до верхньої частини);
  • ширину отвору (від стіни до стіни всередині отвору);
  • товщину отвору (тобто майбутню – ширину коробки);
  • потрібно визначитися будуть пороги чи ні;
  • відкриватимуться двері всередину або назовні.

А також пам'ятайте про те, що заміри отвору варто робити по голих стінах і виміряти відстань між стінами потрібно у трьох точках – зверху, знизу та посередині. Далі потрібно виміряти відстань від найнижчої центральної точки до найвищої. А ще не забувайте про те, що двері у ванну кімнату, комірчину чи кухню можуть мати відмінні від стандартних параметри. До того ж часто у будинках та квартирах маємо нестандартні міжкімнатні двері. 

замер.jpg

Уважно провівши усі заміри, та, визначивши всі деталі, можете зробити замовлення. Втім, якщо ви вперше зустрілися із таким завданням, поради досвідченого фахівця стануть у нагоді. А ще краще - довірте усю роботу професіоналу своєї справи. Тоді матимете відповідні гарнатії результату. Ми завжди готові допомогти вам у будь-яких питаннях, що стосуються міжкімнатних дверей: заміри, виготовлення дверного блоку, відповідно до ваших потреб та параметрів, доставка та монтаж. Виконаємо увесь спектр послуг “під ключ”! Компанія TERMINUS - якість, надійність, гарантія та стильний дизайн ваших міжкімнатних дверей!


Світлі двері в інтер'єрі - terminus.ua

Світлі двері в інтер'єрі

10.11.2021

Міжкімнатні двері світлих відтінків – це свого роду класика...

Детальніше
Як реставрувати дерев'янні двері - terminus.ua

Як реставрувати дерев'янні двері

10.11.2021

Коли найкраще реставрувати дерев'яні двері?

Детальніше
Монтаж лиштви - terminus.ua

Монтаж лиштви

10.11.2021

Монтаж міжкімнатних дверей завершується встановленням лиштв...

Детальніше