Використовуємо сучасне обладнання для якісного фарбування

Використовуємо сучасне обладнання для якісного фарбування

Використовуємо сучасне обладнання для якісного фарбування

Створити справжній затишок або стати акцентом у інтер’єри, додати виразних штрихів чи гармонійно доповнити загальне стилістичне оформлення – усе це можна зробити за допомогою міжкімнатних дверей. Сьогодні існує неймовірна кількість кольорів і відтінків та ще більше моделей і колекцій дверних полотен.

Для того, щоб міжкімнатні двері мали бездоганний вигляд, точно передавали потрібну текстуру та відповідали відтінкам, ми використовуємо новітнє обладнання на всіх етапах виробництва. Зокрема й під час нанесення фарби на дверне полотно.

Досягти якісного покриття нам вдається за допомогою роботизації даного процесу. Так, ми наносимо лакофарбові матеріали на дверні полотна у спеціалізованій фарбувальній камері, в якій суворо дотримуються всі необхідні показники системи мікроклімату  (температура, вологість) окремо відділений бокс для полімеризації лакофарбового покриття з дотриманням всіх технологічних вимог.  


Спочатку співробітники завантажують полотна у фарбувальну камеру на спеціальну лінію, з програмно чисельним управління, задаються параметри нанесення лакофарбового  матеріалу після чого розпочинається процес фарбування. Це допомагає досягти кращого ефекту ніж при ручному фарбуванні. За допомогою обладнання з ЧПУ оператор задає необхідну кількість шарів та щільність проходів фарбування для нанесення оптимального та рівномірного  покриття по усій площині дверного полотна.

покраска.jpg

Потім дверні полотна полімеризуються на протязі 12 годин для набуття фінішним покриттям необхідних кондицій, які дозволять Вам довго і з радістю користуватись ними.

Вже понад 15 років ми працюємо та вдосконалюємося для вас, шановні споживачі! Адже ми прекрасно розуміємо, наскільки для вас важливо отримати якісний продукт та отримувати насолоду від його використання. Бажаємо вам натхнення та цікавих ідей для ваших квартир, будинків чи офісів, а про ідеальне покриття міжкімнатних дверей подбаємо ми.


Світлі двері в інтер'єрі - terminus.ua

Світлі двері в інтер'єрі

10.11.2021

Міжкімнатні двері світлих відтінків – це свого роду класика...

Детальніше
Як реставрувати дерев'янні двері - terminus.ua

Як реставрувати дерев'янні двері

10.11.2021

Коли найкраще реставрувати дерев'яні двері?

Детальніше
Монтаж лиштви - terminus.ua

Монтаж лиштви

10.11.2021

Монтаж міжкімнатних дверей завершується встановленням лиштв...

Детальніше