Кольорова палітра

Кольорова палітра

Кольорова палітра сучасних дверних полотен надзвичайно різноманітна. Від білих та ніжних пастельних кольорів до насичених темних. Які ж саме обрати, залежатиме від низки факторів. Наприклад, важливим правилом чи швидше побажанням є поєднання кольору дверного полотна та покриття підлоги. Тут можна використати як схожу кольорову палітру, так і зіграти на протилежностях. 

цветовая палитра.jpg

Важливо відмітити спільні риси й у меблях. Якщо у вашій оселі світлі меблі у стилі хай-тек, то полотна темних насичених і глибоких кольорів можуть бути доречними за умови відповідного стилю. Приміром гармонійно виглядатимуть світлі міжкімнатні двері, декоровані лаконічними вставками темного скла. 

Ще однією спільною рисою у досконалому інтер’єрі може стати спільний колір міжкімнатних дверей та відтінок оздоблення стін. Він може бути на кілька тонів темнішим або світлішим. 

Для того аби не ламати голову над вдалим поєднанням усіх елементів інтер'єру, ще на етапі ремонту подбайте про них. Промоніторте як дизайнерські рішення дверних полотен, так і кольорову палітру. Сплануйте завчасно, які саме двері вам потрібні. 

Компанія TERMINUS виготовляє міжкімнатні двері у найтрендовіших відтінках та кольорах. Приміром є ціла низка світлий дверних полотен виконаних теплих пастельних тонах. Також маємо великий вибір моделей у яскраво білих кольорах та з додаванням холодних сірих напівтонів. Натуральна деревина - беззаперечний фаворит, адже відрізняється вираженої пиродньою текстурою та неймовірним діапазоном кольорів натурального дерева. 

А як щодо кольору магнолії, ніжних мускатів, мигдалю чи ескімо - усе реально з компанією TERMINUS: дизайн та колір на будь-який смак!

Світлі двері в інтер'єрі - terminus.ua

Світлі двері в інтер'єрі

10.11.2021

Міжкімнатні двері світлих відтінків – це свого роду класика...

Детальніше
Як реставрувати дерев'янні двері - terminus.ua

Як реставрувати дерев'янні двері

10.11.2021

Коли найкраще реставрувати дерев'яні двері?

Детальніше
Монтаж лиштви - terminus.ua

Монтаж лиштви

10.11.2021

Монтаж міжкімнатних дверей завершується встановленням лиштв...

Детальніше