Класичні двері - вічний стиль

Класичні двері - вічний стиль

Класичні двері - вічний стиль

Існує вислів, що немає нічого більш постійного, ніж непостійність, ми б його трішки перефразували на власнй лад, та сказали, що немає нічого постійнішого, ніж актуальність класичних дверей.
Класика - стиль, що завжди користуватиметься попитом та займатиме вагоме місце у багатьох напрямах. Класичні міжкімнатні двері - вибір, що здатен залишатися важливим у різних обставинах. 

Основні ознаки класичного дизайну дверних полотен

Сьогодні існує безліч дизайнів міжкімнатних дверей, інколи вони настільки поєднують і переплітають між собою, що визначитися, у якому напрямі виконано полотно. Якщо ви шукаєте класичні двері у першу чергу зверніть увагу на простоту та лаконічність зовнішнього вигляду, чіткість ліній, стриманість у оформленні. Класика, як правило не має безлічі декорів, це зрозумілий та водночас вишуканий дизайн. Класичні вироби можуть собі дозволити мати скляні декори, які також будуть стриманими. 

Колір - фундаментальний, світлий чи натуральний, у класиці важко знайти яскраві відтінки, тут відчувається благородність виваженість та універсальність.
Покриття ж класичних дверних полотен може бути абсолютно різноманітним, включаючи найсучасніші напрями та тренди галузі. Шпоновані, плівкові чи покриті емаллю - усі міжкімнатні двері від компанії TERMINUS мають чудові експлуатаційні характеристики та якісний вигляд. Лінія класичних полотен представлена у однойменній колекції, яка включає найкращі поєднання традицій дизайну та сучасних технологій виготовлення міжкімнатних дверей.
Світлі двері в інтер'єрі - terminus.ua

Світлі двері в інтер'єрі

10.11.2021

Міжкімнатні двері світлих відтінків – це свого роду класика...

Детальніше
Як реставрувати дерев'янні двері - terminus.ua

Як реставрувати дерев'янні двері

10.11.2021

Коли найкраще реставрувати дерев'яні двері?

Детальніше
Монтаж лиштви - terminus.ua

Монтаж лиштви

10.11.2021

Монтаж міжкімнатних дверей завершується встановленням лиштв...

Детальніше