Етапи ремонту

Етапи ремонту

Важливий вибір зроблено і вже зовсім скоро нові, сучасні, неймовірно стильні та якісні міжкімнатні двері стануть гармонійним доповненням інтер’єру. Та не поспішайте викликати майстрів, адже потрібно переконатися в готовності приміщення до установки дверних полотен. Ми підготували коротку інструкцію для всіх, хто розпочинає ремонт у помешканні з нуля, або ж якщо ви задумали капітальний ремонт у своїй квартирі чи будинку, теж збережіть собі послідовність виконання дій. 

Чому це важливо?

Виконати ремонтні роботи у певній послідовності це не забаганка, а необхідність. Адже кожен вид робіт має свої особливості: час виконання, матеріали, обладнання для виконання та ін. Адже не можна влаштувати проводку кабелю після шпаклювання стін, це, принаймні, не логічно та усім зрозуміло. А от приступати в першу чергу до стін чи підлоги, тут можуть бути різні думки. Та правильна послідовність виконання робіт забезпечить в першу чергу якість та довготривалість вашого ремонту, не зашкодивши матеріалам. 


Все по порядку

В першу чергу проведіть усі комунікації, адже вони мають бути приховані від сторонніх очей. Далі виконайте штукатурку, наступним етапом експерти рекомендують виконати стяжку підлоги. Після того як усе гарно просохне, можна переходити до робіт з гіпсокартоном. Коли завершете із цим матеріалом, розпочинайте шпаклювати та фарбувати. Знову ж пам’ятайте про час, який необхідний для повного завершення тих чи інших робіт, гарне просихання та повна готовність до наступного етапу. Обов’язково виконуйте усі малярні роботи перед укладкою підлоги. А покриття вашої підлоги влаштовуйте фактично по завершенні ремонтних робіт. Останнім, що варто робити - встановлювати міжкімнатні двері. Це необхідно для того, щоб не піддавати дверне полотно агресивним впливам. Радимо, перед встановленням залишити міжкімнатні двері на деякий час у тому приміщенні, де вони будуть монтуватись, для того, щоб вирівнялись параметри вологості та температури.

Світлі двері в інтер'єрі - terminus.ua

Світлі двері в інтер'єрі

10.11.2021

Міжкімнатні двері світлих відтінків – це свого роду класика...

Детальніше
Як реставрувати дерев'янні двері - terminus.ua

Як реставрувати дерев'янні двері

10.11.2021

Коли найкраще реставрувати дерев'яні двері?

Детальніше
Монтаж лиштви - terminus.ua

Монтаж лиштви

10.11.2021

Монтаж міжкімнатних дверей завершується встановленням лиштв...

Детальніше