Емалеві двері

Емалеві двері

Міжкімнатні двері у сучасному інтер’єрі мають неабияке значення та відіграють важливу роль. Завдяки широкому розмаїттю структур, кольорів, декору та конструкцій дверні полотна стали повноцінним та водночас особливим елементом дизайну того чи іншого приміщення. Зокрема важливо відзначити, що сучасні технології та методи виготовлення створюють кардинально нові варіації міжкімнатних дверей. Сьогодні кожен може знайти продукт, який ідеально відповідатиме його запитам та задумам.

Все більше увагу клієнтів привертають емалеві міжкімнатні двері, адже мають низку переваг та особливостей. 

крашенные двери.jpg

Емалеві дверні полотна - новітні тенденції галузі. Сучасне покриття абсолютно безпечне, нанесення фарби та лаку відбувається на новітньому європейському обладнані, створюючи ідеально гладеньку поверхню. Емалеві міжкімнатні двері добре витримують підвищену вологу, легкі у догляді, не вигорають під дією сонячних променів та стійкі до легких подряпин та ударів.

Міжкімнатні двері з покриттям емаль сьогодні надзвичайно популярні, першість впевнено втримують емалеві полотна світлих відтінків. До вашої уваги розкішні дверні полотна з колекції Cardium Porta. Вони здатні додати простору навіть зовсім маленьким кімнатам, а їхній лаконічний, але вишуканий дизайн гармонійно вписується у будь-який інтер’єр. Емалеві двері універсальні та здатні доповнити абсолютно різноманітні відтінки стін, підлоги, меблів.

Світлі двері в інтер'єрі - terminus.ua

Світлі двері в інтер'єрі

10.11.2021

Міжкімнатні двері світлих відтінків – це свого роду класика...

Детальніше
Як реставрувати дерев'янні двері - terminus.ua

Як реставрувати дерев'янні двері

10.11.2021

Коли найкраще реставрувати дерев'яні двері?

Детальніше
Монтаж лиштви - terminus.ua

Монтаж лиштви

10.11.2021

Монтаж міжкімнатних дверей завершується встановленням лиштв...

Детальніше