Догляд за плівковими дверима

Догляд за плівковими дверима

Сьогодні порада для усіх власників міжкімнатних дверей з новітнім покриттям, або ж для тих, хто тільки планує обрати дверне полотно із покриттям поліпропілен чи Nanoflex. 

Наші вироби з новітнього покриття володіють відмінними характеристиками, вони стійкі до впливу води та сонячних променів. Не тріскаються та не деформуються впродовж тривалого часу. Тому вони надзвичайно прості та легкі у догляді.

Перш за все варто виключити використання засобів, що містять розчинники, кислоти і луги. Краще, якщо ви і зовсім відмовитися від використання будь-яких хімічних речовин - вони здатні руйнувати верхній шар полотна.

догляд за плівковими дверима.jpg

Цілком достатньо буде застосування м'якої ганчірки або губки, спеціально призначеної для прибирання. Спеціальні розчини на спирту можуть використовуватися для скла вбудованого в конструкцію дверей. Однак простежте, щоб розчин не стікав по полотну. Після цього обов'язково протріть поверхню м'якою сухою ганчіркою, приділивши належну увагу лиштві та коробу.

Компанія TERMINUS виготовляє дверні полотна, використовуючи найсучасніші матеріали, які зарекомендували себе з точки зору якості, надійності та довготривалості. Ми зацікавленні в тому, щоб наш продукт слугував вам якнайдовше, адже ми даємо гарантію та беремо відповідальність за результат нашої роботи.

Світлі двері в інтер'єрі - terminus.ua

Світлі двері в інтер'єрі

10.11.2021

Міжкімнатні двері світлих відтінків – це свого роду класика...

Детальніше
Як реставрувати дерев'янні двері - terminus.ua

Як реставрувати дерев'янні двері

10.11.2021

Коли найкраще реставрувати дерев'яні двері?

Детальніше
Монтаж лиштви - terminus.ua

Монтаж лиштви

10.11.2021

Монтаж міжкімнатних дверей завершується встановленням лиштв...

Детальніше