Автоматизована врізка

Автоматизована врізка

Автоматизована врізка – запорука стабільно високої якості виконання монтажних робіт з встановлення міжкімнатних дверей та погонажних виробів.

Для усіх нас, без винятку, важливо отримати гарний та якісний результат, особливо, коли ми говоримо про матеріали та продукти, які мають слугувати довгий час. Міжкімнатні двері – один із елементів інтер’єру, який має приносити естетичне задоволення та відмінно виконувати функціональне призначення. І якщо у питанні дизайну кожен обирає на власний смак, матеріали та технології виготовлення дверних полотен ми підбираємо дуже ретельно.

Сьогодні ми хочемо ближче вас познайомити з процесом врізки, адже його якісне виконання впливає на зовнішній вигляд та тривалість експлуатації міжкімнатних дверей.

врезка.jpg

За допомогою станка з програмно-чисельним управлінням (ЧПУ) задають необхідні параметри для обробки, після чого відбувається процес врізки: фрезерування місць під дверну фурнітуру, засвердлювання коробочного брусу під шкант або під и стяжку, а також торцювання (зарізання) погонажних виробів під кутом 45/90. Усі процеси повністю автоматизовані, а людський фактор мінімізований і повністю виключений на етапі обробки. Працюють за такими лініями спеціалісти даної галузі, які періодично проходять курси підвищення кваліфікації.

Хочемо зауважити, що дане обладнання запущене на виробництві з 2019 року. Виконання на нашому підприємстві робіт з врізання дверного блоку під монтаж дає можливість отримати відмінний результат -  врізаний дверний блок, без відхилень та видимих зазорів на кутах погонажних виробів, високу якість фрезерування місць під дверну фурнітуру з дотриманням технологічних допусків. 

Обираючи нашу продукцію, ви можете бути впевнені не лише у високій якості матеріалів, але й у сучасних технологіях виконання процесів, які ми використовуємо для виготовлення міжкімнатних дверей.

Автоматизированная врезка - залог идеального и эксплуатации межкомнатных дверей.



Світлі двері в інтер'єрі - terminus.ua

Світлі двері в інтер'єрі

10.11.2021

Міжкімнатні двері світлих відтінків – це свого роду класика...

Детальніше
Як реставрувати дерев'янні двері - terminus.ua

Як реставрувати дерев'янні двері

10.11.2021

Коли найкраще реставрувати дерев'яні двері?

Детальніше
Монтаж лиштви - terminus.ua

Монтаж лиштви

10.11.2021

Монтаж міжкімнатних дверей завершується встановленням лиштв...

Детальніше