Як вибрати двері з асортименту TERMINUS?

Як вибрати двері з асортименту TERMINUS?

Міжкімнатні двері - важливий та невід’ємний елемент інтер’єру будь-якого помешкання. Встановлення дверного полотна символізує завершення ремонтних робіт. Тож, перш ніж придбати двері, варто детальніше ознайомитися з тим, які вони бувають, у чому переваги різних покриттів дверного полотна та на що важливо звернути увагу?

як обрати двері.jpg

Спочатку варто визначитися з параметрами дверного полотна: будуть вони стандартного розміру чи індивідуального, одностулкові, двостулкові, розсувні чи двері-купе?  

Після цього обираємо покриття міжкімнатних дверей, адже кожен матеріал має низку переваг та особливостей. Компанія TERMINUS  виготовляє  шпоновані, емалеві та міжкімнатні двері з новітнім плівковим покриттям


Шпоновані дверні полотна покриті тонким шаром, який зрізають з цінних порід деревини. Для виробництва шпону використовують дуб, горіх, червоне дерево, венге, ясень. Тому шпоновані двері мають натуральні кольори та текстуру деревини, зберігаючи при цьому необхідні технічні характеристики: практичність, міцність, довговічність та екологічність. 

Емалеве покриття - сучасне, абсолютно безпечне покриття. Нанесення фарби та лаку відбувається на новітньому європейському обладнані, створюючи ідеально гладеньку поверхню. Емалеві міжкімнатні двері добре витримують підвищену вологу, легкі у догляді, не вигорають під дією сонячних променів та стійкі до легких пошкоджень.

Міжкімнатні двері з штучним покриттям - довговічні, стійкі та легкі у догляді. Навіть через десятки років ви не помітите потертостей, а на вигинах не утворяться тріщини, білизна і неприродний блиск. Широка палітра відтінків та текстур дає можливість створити унікальне поєднання. Вагомою перевагою плівок Nanoflex та поліпропілен є водостійкість, завдяки чому надовго зберігається насиченість кольору. Покриття приємне та тепле на дотик, безпечне як при виробництві, так і при експлуатації. 

Уся продукція компанії TERMINUS повністю відповідає усім європейським стандартам та має відповідні сертифікати якості. 

Світлі двері в інтер'єрі - terminus.ua

Світлі двері в інтер'єрі

10.11.2021

Міжкімнатні двері світлих відтінків – це свого роду класика...

Детальніше
Як реставрувати дерев'янні двері - terminus.ua

Як реставрувати дерев'янні двері

10.11.2021

Коли найкраще реставрувати дерев'яні двері?

Детальніше
Монтаж лиштви - terminus.ua

Монтаж лиштви

10.11.2021

Монтаж міжкімнатних дверей завершується встановленням лиштв...

Детальніше