Білі двері в інтер'єрі

Білі двері в інтер'єрі

Білі міжкімнатні двері - вічний тренд

Згідно з численними дослідженнями ринку міжкімнатних дверей білий є чи не найпопулярнішим кольором для їх виробництва. У чому ж причина такого явища?

Якщо до цих пір ви думали, що білі двері в інтер'єрі - це банально або занадто просто, ми наведемо кілька аргументів, які докорінно змінять вашу думку.

  1. Незаперечна перевага білих дверей - візуальний ефект розширення простору. Якщо вам хочеться підняти стелю або створити ілюзію витягнутої кімнати - деталі білого кольору стануть для вашого інтер'єру найкращим рішенням.
  2. Білі міжкімнатні двері додають приміщенню легкий вигляд. Вони не перевантажують простір і відмінно розбавляють собою будь-яку тональність, дозволяючи уникнути похмурості.
  3. Білі дверні полотна найбільш доречні в вузьких коридорах, які ведуть в декілька приміщень, а також надають виграшний вид прохідним і кілька тісним кімнатам.
  4. Міжкімнатні двері білого кольору універсальні, оскільки підходять за кольором практично до будь-якої підлоги і меблевим фасадам.
  5. Ще одна причина, по якій вибирають саме білі двері, це те, що в більшості будинків встановлені вікна з білими рамами. Схожі за кольором двері і вікна - класика жанру.
  6. Білі двері створюють ефект злиття зі стінами в приміщенні такого ж кольору. За рахунок цього простір сприймається більш об'ємним, ніж є насправді.
  7. Білий колір відмінно доповнює спокійні малюнки на шпалерах, а також однотонну обробку стін, тому підходить для будь-яких житлових приміщень - дитячої, вітальні, спальні, кабінету, кухні, санвузла і т.д.

Білі міжкімнатні двері в офіс

Фірмові салони та інтернет-магазини пропонують велике розмаїття міжкімнатних дверей і для офісних приміщень.

На відміну від моделей для домашнього інтер'єру офісні двері повинні володіти рядом додаткових характеристик, серед яких:

  • прохідність і щільність відвідувачів, тому двері неминуче будуть піддаватися регулярним випробуванням на міцність;
  • гігієнічність - через все того ж людського фактора не тільки саме полотно, а й дверна фурнітура в офісах повинна бути такою, щоб відмити її було швидко і нескладно;
  • звукоізоляція - обов'язкова вимога до дверей, які встановлюються в приміщеннях, де небажані сторонні шуми, наприклад, переговорних кімнатах;
  • екологічність - оскільки зазвичай люди проводять на робочому місці значну частину часу, важливо щоб нічого не загрожувало їхньому здоров'ю, в тому числі матеріали, з яких виготовлені міжкімнатні двері.

Крім перерахованих вище властивостей варто враховувати дизайн тієї чи іншої моделі дверей. Важливо, щоб він був доречний в діловому просторі і зберігав в ньому робочу обстановку.

Різновиди білих міжкімнатних дверей

Залежно від матеріалу виготовлення полотна розрізняють дерев'яні, пластикові і металеві білі двері. Зустрічаються також погонажні моделі з білого матового скла з малюнками і без них.

Дерев'яні двері є більш довговічними і невибагливими в експлуатації, тому як в житлові, так і в офісні приміщення частіше встановлюють саме їх.

Білі дерев'яні двері можуть бути виготовлені з цілісного масиву або мати комбінований склад. Моделі з комбінованою конструкцією ділять на щитові і фільончасті.

Велике значення як для зовнішнього вигляду, так і для експлуатаційних властивостей дверного полотна має його облицювання. За типом декору білі двері можуть бути шпонованимиі, ламінованим, плівковими або пофарбованими. Один з цих різновидів, а може і всі декілька, може бути доречним саме для вашого інтер'єру. Між собою вони відрізняються хіба що вартістю і фактурою поверхні, а ось білий відтінок може мати безліч колірних нюансів. Тому перед здійсненням покупки все ж важливо побачити оригінал товару своїми очима або запросити у продавця реальні фото.

Світлі двері в інтер'єрі - terminus.ua

Світлі двері в інтер'єрі

10.11.2021

Міжкімнатні двері світлих відтінків – це свого роду класика...

Детальніше
Як реставрувати дерев'янні двері - terminus.ua

Як реставрувати дерев'янні двері

10.11.2021

Коли найкраще реставрувати дерев'яні двері?

Детальніше
Монтаж лиштви - terminus.ua

Монтаж лиштви

10.11.2021

Монтаж міжкімнатних дверей завершується встановленням лиштв...

Детальніше