Перший магазин мережі SweetDoors нашої компанії відчинив свої двері

Перший магазин мережі SweetDoors нашої компанії відчинив свої двері - terminus.ua

Вінниця стала першим місто, де запрацював магазин мережі SweetDoors. Шоурум розташовано у приміщені оновленого торгового центру національної мережі «ЕпіцентрК» за адресою с.Зарванці, Хмельницьке шосе 1А.

Ми продовжуємо розвивати мережу фірмових салонів, адже з кожним роком все більше споживачів зупиняють свій вибір на якісних дверних полотнах бренду TERMINUS .

Серед сучасних тенденції не лише відмінні характеристики продукту, а й принципово новий рівень сервісу та індивідуального підходу до кожного клієнта. Саме тому салон представлено у форматі «магазин в магазині». Це дає можливість кожному покупцю отримати кваліфіковану консультацію експерта галузі, а також придбати додаткові послуги з підбору та врізки фурнітури, доставки, встановлення, гарантійного обслуговування та повного набору сервісу.


Також тут представлено ексклюзивний сегмент дверних полотен, які виготовляються під замовлення клієнта. На площі у 100 кв.м. знаходиться понад кілька десятків дверних полотен представлених у різному модельному ряді та ціновому сегменті.

При створенні салону ми керувалися принципами нашої компанії – ми надійна опора для партнерів та повністю відкриті й чесні з нашими споживачами, тому зайти та вийти з салону можна через будь-які двері, які у ньому представлені.
НОВА КОЛЕКЦІЯ БЮДЖЕТНИХ ПОЛОТЕН «LIGHT» - terminus.ua

НОВА КОЛЕКЦІЯ БЮДЖЕТНИХ ПОЛОТЕН «LIGHT»

23.02.2024

Не пропустіть можливість оновити свій інтер'єр

Детальніше
Новорічний розіграш - terminus.ua

Новорічний розіграш

27.12.2023

З сьогоднішнього дня (23.12) ми запускаємо новорічний розіграш

Детальніше