Запуск оновленого сайту TERMINUS.UA

Запуск оновленого сайту TERMINUS.UA - terminus.ua

Шановні клієнти та партнери!

Ми щоденно працюємо над удосконаленням нашої продукції, відточуємо майстерність, стежимо за трендами у дизайні та оновлюємо наше обладнання. Водночас для нас важливо, аби вам було зручно та комфортно отримати максимум інформації про усі процеси виробництва міжкімнатних дверей. Познайомитися з асортиментом, особливостями та відмінностями  модельного ряду кожної колекції, умовами замовлення та доставки продукції  й іншою актуальною інформацією.

Саме тому ми постійно працюємо над удосконаленням інтерфейсу, наповненням та оновленням нашого офіційного сайту. Тут ви можете ознайомитися з усієї продукцією, переглянувши  кожну модель, або  ж завантажити каталог.

Інтерфейс нашого сайту створений таким чином, щоб вам було максимально комфортно та легко отримати необхідну інформацію. Також наша оновлена версія дає змогу замовити будь-які дверні полотна в режимі онлайн. Таким чином, до ваших послуг інтернет-магазин, в якому без проблем можна замовити усі необхідні складові дверного блоку, починаючи від дверного полотна й, завершуючи лиштвою.

Для зручності створено окремо вкладки, де зібрані дверні полотна відповідно до матеріалу покриття: шпоновані міжкімнатні двері, емалеві та полотна зі штучним покриттям.

Знайти відповіді на всі питання, що вас цікавлять, можна у вкладці “Новини компанії”. Готуємо для вас усю необхідну інформацію: легко, просто та цікаво. Якщо ж вам комфортніше живе спілкування - до ваших послуг наші менеджера, які проконсультують вас у телефонному режимі.

Дя тих, хто хоче стати нашим партнером є унікальна можливість: залишайте заявку на нашому сайті та розпочинайте власну успішну справу.

Бажаємо, щоб віртуальне знайомство з компанією TERMINUS було вдалим та результативним!



НОВА КОЛЕКЦІЯ БЮДЖЕТНИХ ПОЛОТЕН «LIGHT» - terminus.ua

НОВА КОЛЕКЦІЯ БЮДЖЕТНИХ ПОЛОТЕН «LIGHT»

23.02.2024

Не пропустіть можливість оновити свій інтер'єр

Детальніше
Новорічний розіграш - terminus.ua

Новорічний розіграш

27.12.2023

З сьогоднішнього дня (23.12) ми запускаємо новорічний розіграш

Детальніше